Günde kaç saat uyku gerekir? 10 uyku ipucu

Günde kaç saat uyku gerekir? 10 uyku ipucu

İhtiyacınız olan uyku miktarı çeşitli faktörlere, özellikle de yaşınıza bağlıdır. Peki günde kaç saat uyku gerekir? İşte 10 uyku ipucu.

Cilt yaşlanması neden olur! 10 yanlış cilt bakım rutini

Daha Yaşlı Görünmeyi Engellemek İçin Kaçınılması Gereken 10 Şey Peki Cilt yaşlanması neden olur! Sağlıklı bir cilt için bu ipuçlarını…

Davranış bozukluğu sebepleri nelerdir ve tedavisi nasıldır

Davranış bozuklukları, kişinin yaşına göre beklenen davranışlardan farklı davranmasıdır. Davranış Bozukluğu Sebepleri nelerdir?

Beyaz lahana kürü maydanoz elma limon kürü 6 Detoks tarifi

Lahana suyu, kilo vermeye yardımcı olmak için mükemmel bir ev ilacıdır . Beyaz lahana kürü, çünkü bağırsak fonksiyonunu iyileştirir, çünkü…

Elma sirkesi ile doğal olarak hızlı kilo vermenin 4 yolu

Günümüzde insanlar şeker hastalığı, kilo kaybı, boğaz ağrısı, cilt, saç problemleri ve bir dizi tedavi için elma sirkesi kullanırlar.

Vücut çatlakları nasıl kapatılır? Çatlaklardan kurtulmanın 5 yolu

Bazı anneler için vücut çatlakları bir onur nişanıdır. Çatlakların nasıl aza indirileceği ve çatlaklarla nasıl başa çıkılır gibi ipuçları için…

Silikon kalıpları kullanmak sağlığa zararlı mı?

Silikon tavalar, kek kalıpları, silikondan birçok mutfak aleti yapılır, ancak bunlar güvenli midir? Riskleri azaltmak için bazı ipuçları bulalım.

Tüp bebek tedavisi nedir ve Tüp bebek süreci nasıldır?

Tüp bebek, döllenmenin vücut dışında gerçekleştiği bir tür doğurganlık tedavisidir. Tüp bebek tedavisi, doğal olarak gebe kalamayan kişiler için yaygın…

Bebeklerde ateş ve öksürük çözümü!

Bebeklerde ateş ve öksürük olduğunda endişelenmeli misin? Bebeğine ilaç vermeniz gerekiyor mu? İşte bebek ateşi hakkında bilmeniz gerekenler.

Demir eksikliği neden olur? Demir eksikliğini azaltan besinler

Demir insan sağlığı için temel şeylerden birisidir. Demir yönünden zengin besinler tüketilerek demir eksikliği riski azaltılabilir.